Over


Locatie galerie

BEK Gallery bevindt zich op een mooie locatie in het centrum van Deventer op loopafstand van het station, middenin het sfeervolle Bergkwartier aan de Golstraat 9 (tussen de Walstraat en de Brink).

Onze missie

De missie van BEK Gallery is het promoten van en ondersteunen bij de verkoop van kunstwerken van onze (gast)kunstenaars.

Wij willen graag de dialoog op gang brengen rondom kunst door regelmatig gezellige bijeenkomsten te organiseren waar kunstenaars en kunstliefhebbers elkaar kunnen ontmoeten.

Ons team

De galerie wordt gerund door Team BEK, bestaande uit drie kunstenaars, te weten: Esther de Wilde, Joke Proper en Anneke Mensink, ondersteund door een enthousiast team: Josselien Verhoeve, Eric Dijkstra en Dirk Jan van Dijk

Gastexposanten

BEK Gallery biedt een breed platform aan kunstenaars om hun werk te exposeren. Wij zijn altijd op zoek naar gastkunstenaars. Dit kan zowel met ruimtelijk als met tweedimensionaal werk.

Afgestudeerd aan de academie of autodidact, BEK Gallery beoordeelt  het werk van de kunstenaar en niet de achtergrond  van de kunstenaar.

Wij bieden iedereen gelijke kansen. Ben je een startende jonge kunstenaar of ben je een ervaren kunstenaar? Bij BEK is iedereen welkom.

 

Esther de Wilde organiseert om de 5 weken een wisselende expositie van gastkunstenaars. Bij haar kun je terecht voor al jouw vragen rondom een gastexpositie.

Interesse?

Stuur een mail met foto’s van je werk of, nog beter, kom langs met je werk om te kijken en te bespreken wat de mogelijkheden zijn.
Maak een afspraak met Esther de Wilde (esther@bekgallery.com / 0612934012) of Dirk Jan van Dijk (dj@bekgallery.com / 0621153210),

Kijk hier voor meer nieuws, bezoek onze Facebook pagina, volg ons op Twitter of Instagram voor de meest recente updates.