Start expositie Henny Remmerswaal en Kees Oosting


Afgelopen weekend was de start van de expositie van Henny Remmerswaal en Kees Oosting. Beide kunstenaars waren aanwezig om hun werk toe te lichten.

Henny Remmerswaal

Henny Remmerswaal begon al met schilderen toen ze 10 jaar was. Bij BEKGallery heeft ze nu haar eerste expositie. “Na een aantal jaren schilderslessen te hebben gevolgd, waarbij ik de kneepjes van het fijnschilderen heb geleerd, volg ik nu mijn eigen weg. Mijn voorkeur gaat uit naar stillevens; de uitdaging is de texturen en het licht zoveel mogelijk te benaderen. In mijn werk streef ik naar perfectie.”

Kees Oosting

Naast beeldend kunstenaar is Kees Oosting ook docent beeldende vorming op een middelbare school. Voorheen maakte hij vooral magisch realistische schilderijen. “Nu ik ben overgestapt naar totale abstractie voelt dat voor mij als een bevrijding. Ik schilder nu puur op gevoel en kom vaak tot verrassende composities.”

De werken van Henny Remmerswaal en Kees Oosting zijn de komende 5 weken te zien bij BEK Gallery t/m 20 april. BEK Galler is open op donderdag t/m zaterdag van 12:00 tot 16:00.